Alexander & Mayo – Urme de parfum (ft. Heat) || #Level Up Music

Alexander & Mayo prezintă “Urme de parfum” (Reworked version), a șasea piesă extrasă de pe albumul de debut “SE POATE”, ce va fi lansat în toamna acestui an! 🇷🇴

 

 

Compusa de cei 2 artisti, scrisa alaturi de Alexandru Anghel si produsa impreuna cu Adrian Iordan si Vlad George Andrinoiu, single-ul face parte din seria de 10 piese ce vor fi lansate in anticiparea albumului de debut al duo-ului.

Alexandru Cercel (Alexander) si Gabriel Ionita (Mayo) s-au cunoscut in cadrul Grupul Vocal “Adagio” de la Palatul National al Copiilor, unde au studiat impreuna canto cu profesoara Oana Parvu.

Alexander a reusit sa se afirme pe piata muzicala prin primul sau proiect – “Alex Cery”- lansand la doar 17 ani single-ul “Make It Hot”. Urmeaza “Paloma”, piesa care se bucura de un succes neasteptat, atat pe plan national, cat si international, reusind sa stranga peste 1.000.000 de vizualizari intr-un timp scurt.

Tanarul decide sa puna stop proiectului “Alex Cery” pentru a se dedica unui nou proiect, alaturi de cel mai bun prieten al sau, Gabriel Ionita (Mayo).

Mayo a facut primul pas spre muzica la varsta de 14 ani cu ajutorul profesoarei de muzica din scoala generala. In 2011, a inceput sa studieze canto la Scoala de Arte Bucuresti, pentru ca apoi sa devina membru al grupului vocal “Adagio”.

Cei doi tineri lanseaza proiectului “Alexander & Mayo” prin concertul sustinut la Palatul National al Copiilor pe 19 iunie 2015, la sfarsitul caruia prezinta primul lor single – “Final de show”.

In 2016, cei doi tineri pun bazele studioului 2AM Production, locul de “joaca” al artistilor, unde compun majoritatea pieselor.

 

 

Avand in vedere ca piesa “Urme de parfum” a fost placuta de public si este cea mai vizualizata piesa a noastra de pana acum, ne-am gandit sa producem inca o varianta pe care o lansam la fix un an de la single-ul original. Am incercat sa-i dam un alt vibe, sa o restructuram, iar la noua varianta il avem ca invitat special pe artistul Heat. Este primul feat. de la lansarea acestui proiect, dar nu si ultimul. Am pregatite multe surprize!

Vor urma inca trei lansari de piese, iar la sfarsit va aparea albumul de debut semnat Alexander & Mayo, proiect ce se va incheia printr-un eveniment ce va avea loc in toamna acestui an.” – Alexander & Mayo

 

 

 

#levelupmusic #alexandersimayo #urmedeparfum #muzica #Romania#redclover #indie #musicblog

 

 

 

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

 

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

 

🎧 ⬇️️ 

Sharing is caring!

Comments

comments