Click – De dragoste si razboi (feat Miss Mary x El Nino) || #Level Up Music (Video)

De Dragoste si Razboi” este noul single, semnat CLICK feat. Miss Mary & EL NINO.
O poveste de iubire a soldatului plecat pe front, o drama a indepartarii… 🇷🇴

 

 

De dragoste si razboi” este povestea iubirii sincere ce are la baza familia, intr-o societate definita de o lupta continua. Este povestea soldatului plecat pe front, departe de aleasa inimii lui. Este drama indepartarii, a razboiului, dar in acelasi timp bucuria dragostei, a ambitiei si increderii.

Lucram de multa vreme la acest proiect si este unul care ma defineste perfect. Sunt fericit si recunoscator ca Dumnezeu mi-a trimis in cale oamenii care sa ma ajute sa il finalizez. Este o onoare sa va am aproape.

Multumesc: George si Gabi Onea, Miss Mary, El Nino, Liviu Craciun si echipa si nu in ultimul rand baietilor care m-au ajutat sa orchestrez aceasta piesa: Acxel si Lorean Georgian”

CLICK

 

 

“A fost o placere sa lucrez cu CLICK si cu El Nino, doi oameni extrem de talentati si deschisi. Am apreciat tare mult faptul ca am avut libertatea sa ma exprim si sa creez pe aceasta piesa si bineinteles ca inspiratia m-a lovit instant.
E un cantec de suflet, o poezie!”

Miss Mary

 

 

 

 

*
Muzica: Click, Miss Mary, Acxel, Lorean Georgian, Cristi Chelsoi;
Text: Click, Miss Mary, El Nino;
Master: Daniel Baciu;

Regizor: Liviu Craciun;
Dansatori:Bogdan Iacob, Ana Visan;
Productie video: Red Clover Media;

Shop album:
http://clickmusic.bandcamp.com

Parteneri:
http://www.amprenteshop.ro/
http://www.allcity.ro/

 

 

 

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

 

 

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

PLAY! ENJOY! LIKE & SHARE! 🎧 ⬇️️ ❤❤❤

Sharing is caring!

Comments

comments