Cristina Spatar – Nevoie de tine (Video) || #Level Up Music / RO

Fresh sound, summer vibe și un mesaj plin de emoție. Așa sună cel mai nou single, by Cristina Spatar🍉🍹🍦🇷🇴

 

 

Cristina Spătar arată mai bine ca niciodată! Și pentru că este într-o forma de zile mari, artista a pregătit un videoclip incendiar la o piesă în limba româna, noul ei single, “Nevoie de tine“!

Cristina Spătar nu stă degeaba și lansează un nou single, în ton cu sezonul fierbinte. Artista e mai sexy ca niciodată în videoclipul noului ei single, “Nevoie de tine”, produs de echipa de la Studio Young Spirit Records (muzică: Dumitru Bodarev si Ecaterina Mircsov; versuri: Ionuț Bordianu).

“Mi-a plăcut foarte mult piesa ”Nevoie de tine” de la început, tocmai pentru ca sună diferit față de piesele pe care le-am lansat până acum și mi se potriveste și ca stil. Cred că oricine se regăsește în mesajul piesei de dragoste… Sunt încântată să o prezint fanilor mei si sper să fie pe măsura așteptărilor lor. Și împreună să o facem hit!”, a declarat Cristina Spătar.

Conac, cai, piscină, și costumații provocatoare. Acestea sunt accesoriile definitorii ale celui mai nou clip lansat de frumoasa cântăreață, regizat de Ionescu Alin (Studio Click) și realizat cu sprijinul Aria Beauty Romania și Conacul Archia.

 

#levelupmusic #cristinaspatar #nevoiedetine #muzica #Romania#redclover #indie #musicblog

 

 

 

 

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

 

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

 

PLAY! ENJOY! LIKE & SHARE! 🎧 ⬇️️ ❤❤❤

 

Sharing is caring!

Comments

comments