Flo – Baby, Suna-ma (Official Video) || #LEVEL UP MUSIC/ RO

Amintirile l-au transformat într-un artist plin de emoții și sentimente profunde… Flo Omul revine și ne surprinde cu un nou single de pus pe repeat BABY, SUNĂ-MĂ

Dacă nu l-ai ascultat deja, ACUM E MOMENTUL! 

CHECK IT OUUUUT!!! 

Cine nu a auzit încă de FLO, el este autorul celor mai frumoase amintiri din 2018 până azi, o piesă ce a stârnit o adevărată isterie în rândul fanilor. Cu peste 28 de milioane de vizualizări într-un timp record, AM AMINTIRI rămâne cu siguranță ”evergreenul” marca FLO. 

Artistul lansează un alt single memorabil, de pus pe repeat, BABY, SUNĂ-MĂ.
Cu note mai senzuale și romantice, BABY SUNĂ-MĂ este o piesă emoționant de frumoasă.

Tu ai ascultat-o? 

Am creat ”BABY, SUNĂ-MĂ” din multe soiuri de sentimente culese de-a lungul timpului, iar tot ceea ce nu am putut exprima prin versuri, mi-am dorit să fie traduse prin intermediul trompetei și al solo-ului de chitară. 

Mă tot întreabă lumea dacă ”BABY, SUNĂ-MĂ” este o continuare a piesei ”AM AMINTIRI”. Eu cred că tot ceea ce trăim zilnic este o continuare a ceea ce am trăit în trecut. 
BABY, SUNĂ-MĂ”este despre ea, despre ceea care mă inspiră zi de zi și care trezește în mine ceea ce ajunge la voi… Îți mulțumesc!

Și vă mulțumesc și vouă pentru fiecare cuvânt frumos, pentru fiecare play și pentru că sunteți alături de mine în fiecare clipă!

a mărturist FLO

BABY SUNĂ-MĂ poartă în totalitate amprentele lui FLO, iar videoclipul a fost realizat în regia lui Claudiu Stan.

#levelupmusic #muzica #flo #baby_suna_ma #redclover #indie 
#musicblog

În cei peste 8 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

Play! Enjoooy! LIKE & SHARE!!! 

Sharing is caring!

Comments

comments