Julia Sandu – “So Free” || #Level Up Music

So free” este cel mai nou single al Juliei Sandu
O piesă dance, ce invocă spiritul liber, estival; un boost de energie. 😉

 

 

So Free este o piesă* de vară, care mă reprezintă în totalitate! Așa sunt eu. Oricând. Dintotdeauna. Vă invit și pe voi să vă simțiți So Free, să fiți nebuni și plini de energie! a declarat Julia

 

 

Pentru cei care nu o cunosc, JULIA SANDU vine din Republica Moldova, are numai 23 de ani si cântă de când se știe.
În prezent, deși încă studentă la Academia de Teatru, Muzică și Arte Plastice din Chișinău, Julia predă canto în cadrul Centrului Republican pentru Copii și Tineret ,,Artico”, dar și moderează o emisiune la  Gurinel TV, primul post de televiziune pentru copii.

Mai multe informații despre JULIA SANDU găsești AICI!

 

*
Muzică / Text / Orchestrație: Ivan Caragia
Videoclip: Octavian Kobzzon Malai

 

 

 

#levelupmusic #pop #dance #summer #vibe #redclover #indie #musicblog

 

 

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

PLAY! ENJOY! LIKE & SHARE! 🎧 ⬇️️ ❤❤❤

Sharing is caring!

Comments

comments