Maria Crăciun – O Lume a Mea || #Level Up Music

 

Maria Crăciun lansează un nou single, plin de veselie, culoare și multe emoții: O LUME A MEA! 🇷🇴

 

Eu sunt Maria și cu siguranță ai mai auzit de mine! 😋

Poate îți mai amintești de fetița aia mititică, care a i-a cântat Papei, alături de Albano?? Sau poate de fetița care a devenit una dintre cele mai bune prietene ale Mirabelei Dauer? Asta după ce s-a lăudat că-i știe toate piesele?😁😋😊

Da, da! Eu sunt Maria Crăciun, iar de astăzi declar oficial că lumea mea este nu numai a mea, dar și a voastră!
O Lume a Mea” este cel de-al doilea single al meu și cel mai frumos cadou pentru cei 17 ani pe care-i voi împlini sâmbătă, 12 februarie!

Sunt fericită! Iar pentru asta mulțumesc și echipei UNDERClover Production, care m-a ajutat să exprim prin textul melodiei toate așteptările, trăirile mele de copil încă, pe o linie melodică atât de frumoasă!

Am multe emoții! Sper să vă placă! 😊

 

#levelupmusic #pop #redclover #indie #musicblog 😎🎶🎶🎵

 

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.
F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

 

*Muzică: Maria Craciun
Text: Maria Craciun

 

Sharing is caring!

Comments

comments