Raisa – “Fericirea Mea” || #Level Up Music

Primul single al Raisei, ”Fericirea Mea”, ne-a cucerit de-a binelea!!! 😏

O piesă colorată, un videoclip de senzație, un vibe demențial! 🏝🍨🍾🤸‍♀️

Enjoy! 😍🤩🤗😎

 

 

Raisa debutează cu ”FERICIREA MEA”, primul ei single, însoțit de un super videoclip.

RAISA este dovada vie a talentului și fericirii…

Și nu vorbim doar despre muzică… Prima dragoste a Raisei este dansul. Da, da, încă de la 5 ani a reușit să facă performanță în dans, obținând o mulțime de premii și trofee în cadrul concursurilor de dans sportiv.

Muzica a apărut apoi ca o ispită, în fața căreia nu a putut rezista. Și a început s-o iubească tot mai mult, pe zi ce trecea.
Așa că la numai 12 ani, Raisa a fost nevoită să se mute singură  de la Târgu Mureș, la București pentru a-și trăi visul. A început să studieze canto și pian la școala “Crina Mardare Music Experience”, scopul ei fiind lansarea in industria muzicală.

Tot muzica i-a dat Raisei la 13 ani curajul de a se aventura în talent show-ul ”Next Star”, unde a reușit să convingă publicul că merită să ajungă până în ”Finala de Popularitate”, pe care a și câștigat-o de altfel…

Astăzi, Raisalansează piesa ei de debut ”Fericirea Mea, o piesă despre lucrurile care contează, cu un super ritm și un vibe pe măsură.

 

Fericirea Mea” este muzica. Sper ca Fericirea Mea să ajungă la inimile voastre… 

 

 

 

*
Muzică & Text: Raluca Leoaca;

Orchestrație: Ieronim Pogorilovschi;
Mix/ Master: Petru Bârlădeanu (Peter Zaad);
Regie: Isabella Szanto
Director of Photography: Roberto Stan;
Producer: Bogdan Zamonea;

 

 

 

 

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

 

 

PLAY! ENJOY! LIKE & SHARE!!!  🎧⬇⬇⬇ 😍

 

 

 

 

Sharing is caring!

Comments

comments