Yssa – Tu (Video) || #Level Up Music

Yssa revine cu un nou single și videoclip. Ascultă-l și ”TU”! 🇷🇴

🍉🍹🍦

 

 

 

După ce a strâns aproape 5 milioane de vizualizări pe Youtube cu single-ul, “Tu și eu”, Yssa revine cu un nou single și videoclip, “Tu”.

Piesa a luat naștere la Blackjack Records, în studioul Epic Entertainment și reprezintă prima piesa în limba spaniolă cântată de Yssa.

Videoclipul a fost filmat pe malul Lacului Snagov, in regia lui Simion R. Ștefan.

 

 

 

 

“Am lucrat foarte bine cu echipa Blackjack Records, “Tu”fiind prima piesă dintr-o serie de 4 pe care o vom lansa împreună. Mi-a plăcut piesa de la primele acorduri. Chiar îmi doream de mult să cânt o piesă în limba spaniolă, iar aceasta mi s-a părut cea mai potrivită.
Filmările au durat o zi întreagă și au fost pline de momente amuzante și emoții, ploaia forțându-ne să oprim filmarea în câteva rânduri”, 
a declarat Yssa.

 

 

Yssa s-a făcut remarcată cu single-urile Amprente (o colaborare cu Pacha Man care a strâns 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube) șiTu și eu (aproape 5 milioane de vizualizări).

 

 

 

 

 

#levelupmusic #Yssa #TU #newsingle #redclover #indie #musicblog

 

 

 

 

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

 

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

 

 

 

*
Muzică: Tulea Danut, Claudiu Polk, George Secioreanu, Claudiu Zamfira;
Text: George Secioreanu, Alina Coltan, Isabela Ilie;
Mix/ Master: Petru Birladeanu;
Directed by: Simion R. Ștefan;

🎧 ⬇️️ 

Sharing is caring!

Comments

comments