Daria Stefan – “Here 2 Stay” || #Level Up Music KIDS

Spunea cândva George Enescu, că ”muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor”. Mai ales când pornește de la inimă de copil…
Și nu orice fel de copil, ci unul talentat! 😊 💗

 

 

Așa ne-am gândit și noi când am alcătuit prima echipă de producție muzicală din România, exclusiv dedicată copiilor! 🎶

 

 

Mai exact, sunete moderne, personal branding, multă veselie și desigur, talent!

 

 

 

Nu ne credeti? Va putem dovedi cu multă PASIUNE!

O PASIUNE incredibila pentru tot ce inseamna muzica.  Si inca de la varsta de 6 anisori…
Este vorba despre Daria Stefan, o mica mare artista, care si-a ales singura drumul in viata atunci cand la 6 ani, spre uimirea parintilor care nu o auzisera niciodata cantand, le-a spus ferm:

“ Eu muzica vreau sa fac! ”

 

Acum este eleva la Scoala de Arta Bucuresti – Sectia Canto, Anul III, clasa Dnei Viorela Filip, iar pasiunea pentru muzica a ramas la fel de aprinsa.

Desi abia a implinit 13 ani, Daria se poate lauda cu o activitate muzicala intensa: de la participarea la concursuri si festivaluri, emisiuni si show-uri TV, aici amintind de cele doua participari consecutive la Next Star, pana la difuzarea pieselor ei la posturi de radio din strainatate (USA, UK, Irlanda, Germania, Italia, Africa de Sud), si de asemenea in cadrul a  doua spectacole sustinute in luna mai la New York.

Se pare ca acesta este doar inceputul, mica artista urmand sa se reintoarca in Statele Unite in iarna, pentru un proiect muzical mult mai amplu.

 

“Intotdeauna au contat trei lucruri in viata mea: Dumnezeu, familia și muzica.

Am crescut într-o familie care iubește muzica, si m-am format ascultand si dezvoltand o atractie pentru tot ceea ce inseamna muzica, motiv pentru care a mai lipsit doar un pas pentru a pune pasiunea in practica.”

Noul single al Dariei Here 2 Stay, se vrea o schimbare de stil, o noua abordare muzicala, o piesa fresh, de vara, cu un sound actual si antrenant.

Intentia Dariei este sa surprinda tanara generatie pe care vrea sa si-o faca partenera in calatoria muzicala ce va urma.

Daca la 6 ani spunea “…muzica vreau sa fac…”, astazi spune: “Aici vreau sa raman! / Here 2 Stay!”, “muzica este cea care ma defineste …”; o declaratie, un crez, o convingere.

 

 

 

Acestea fiind ”spuse”, nu ramane decat ramai alaturi de DARIA in aceasta calatorie muzicala care, cu siguranta va fi una de success: https://youtu.be/hYo34PQ488o

 

 

Iar de vrei să mai afli vești despre DARIA STEFAN, click AICI! 💗💗💗

 

 

#levelupmusicKIDS #new #summer #vibe #here2stay #dariastefan #muzica #copii #Romania #redclover #indie #musicblog

 

 

Level Up Music KIDeste prima platforma muzicală de promovare din România, exclusiv dedicată copiilor talentați. 🎤
Ia-ți talentul la purtător, iar de restul se ocupă echipa de producție Level Up Music KIDS!

 

Play! Like! Share! Enjoooy! 😉😎🎧 ⬇️️ ❤❤❤

Music has no age. We LEVEL UP MUSIC for KIDS!

 

Sharing is caring!

Comments

comments