Flo – Am amintiri || #Level Up Music

 

Amintirile lui FLO au cucerit peste 12 milioane de oameni!??

 

 

Salut,

Iti mai amintesti cum era cand aveai 4-5 ani? Ai mai simtit vreodata bucuria aia pe care orice jucarie noua ti-o oferea? Dar libertatea aia de a te juca la orice ora din zi si din noapte, fara sa te plictisesti, fara sa obosesti, fara sa te saturi?!
Cel putin, senzatiile astea le-am descoperit eu atunci, in casa parintilor mei, din Giurgiu. Si din acea clipa nu ma mai satur de ele! V-o jur!

Pentru de la 4-5 ani, cand am primit cea mai cool jucărie ever, respectiv contactul cu muzica, eu nu ma mai pot satura sa ma joc cu ea. Este cea mai buna prietena, e psihologul meu, confidentul cel mai de pret, locul unde ma simt cel mai liber si locul in care functionez peste potential.

Poate va suna cliseic, dar asta-i adevarul…

Uneori, cand vorbesc cu ea si ma uit in ochii ei, nu-mi vine sa cred ce imagine a mea reflecta…
Nu am studiat-o niciodata la nivel teoretic, educational, scolastic, sau cum s-o mai spune, insa o studiez in fiecare clipa in profunzime. Ii simt fiecare sunet si fiecare nuanta. Poate pentru ca si ea ma cunoaste cel mai bine si imi simte fiecare traire, fiecare adiere de melancolie, fiecare gand…


”Am amintiri” nu imi apartine in totalitate. ”Am amintiri” este rezultatul unui test de personalitate facut cu de-amanuntul, alaturi de confidenta mea. Ea m-a ”fortat” sa ma deschid si sa scot odata pe gura tot ce ma durea. Cica ”asa se vindeca sufletul”, mi-a zis. Si chiar a avut dreptate. Mai ales cand am vazut ce impact a avut asupra oamenilor care au ascultat piesa…

Daca muzica mi-a dat incredere in mine si in potentialul meu, voi imi confirmati zi de zi ca a fi un om deschis, care isi exprima fiecare bucatica din suflet, iti da mai mult decat increderea, trigger-ul de care ai atata nevoie pentru a te ridica din pat in fiecare zi.

Vă mulțumesc sincer,

FLO Omul

 

 

 

 

 

Ascultă și noul single lansat de  Flo, ”Am amintiri”, o piesă superbă, cu un flow memorabil!

În cei peste 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească. F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

 

 

PLAY! ENJOY! LIKE & SHARE!!!  ?⬇⬇⬇ ?

 

 

 

 

Sharing is caring!

Comments

comments