FLO – ”Spune-mi tu” || #Level Up Music

Ne-a cucerit cu milioane de ”amintiri”, cu vocea-i senzuală și trăirile intense, povestite prin cele mai frumoase versuri. 😏😍🥰
Flo Tineret Sound revine cu un super single. 😏Spune-mi tu”, cum ți se pare? 😎😏 
🇷🇴

 

 

Salut,

Îți mai amintești cum era pe când aveai 4-5 ani? Ai mai simțit vreodată bucuria aia pe care orice jucărie nouă ți-o oferea? Dar libertatea aia de a te juca la orice oră din zi și din noapte, fără să te plictisești, fără să obosești, fără să te saturi?!
Sau… cel puțin, senzațiile astea le-am descoperit eu atunci, în casa părinților mei, din Giurgiu. Și din acea clipă, nu mă mai satur de ele! V-o jur!

Pentru că de la 4-5 ani, când am primit cea mai cool jucărie ever, respectiv contactul cu muzica, eu nu mă mai pot sătura să mă joc cu ea. Este cea mai bună prietenă, e psihologul meu, confidentul cel mai de preț, locul unde mă simt cel mai liber și locul în care funcționez peste potențial.

Poate vă sună clișeic, dar ăsta-i adevărul…

Uneori, când vorbesc cu ea și mă uit în ochii ei, nu-mi vine să cred ce imagine a mea reflectă…
Nu am studiat-o niciodata la nivel teoretic, educațional, scolastic, sau cum s-o mai spune, însă o studiez în fiecare clipă în profunzime. Îi simt fiecare sunet și fiecare nuanță. Poate pentru că și ea mă cunoaște cel mai bine și îmi simte fiecare trăire, fiecare adiere de melancolie, fiecare gând…


Spune-mi tu” este o altă piesă în care mi-am lăsat o bucățică de suflet, pentru sufletul tău… ori asta intenționez.
Spune-mi tu”, reușesc?😋😊

Dacă muzica mi-a dat încredere în mine și în potențialul meu, voi îmi confirmați zi de zi că a fi un om deschis, care își exprimă fiecare ”pixel” de suflet, îți dă mai mult decât încrederea, trigger-ul de care ai atâta nevoie pentru a te ridica din pat în fiecare zi.

Vă mulțumesc sincer,

FLO Omul

 

 

 

 

 

Ascultă și tu noul single lansat de  Flo, ”Spune-mi tu”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cei peste 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească. F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

 

 

PLAY! ENJOY! LIKE & SHARE!!!  🎧⬇⬇⬇ 😍

 

 

Sharing is caring!

Comments

comments