Veverițele Năzdrăvane – “Lumea Poate Fi Minunată” || #Level up Music KIDS

Spunea cândva George Enescu, că ”muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor”. Mai ales când pornește de la inimă de copil…
Și nu orice fel de copil, ci unul talentat! ? ?

 

Așa ne-am gândit și noi când am alcătuit prima echipă de producție muzicală din România, exclusiv dedicată copiilor! ? ?

 

Mai exact, sunete moderne, personal branding, multă veselie și desigur, talent!

 

Nu ne credeți? Avem și dovada: Minunea!

 

Da, da! Minunea de a vedea lumea altfel… Minunea de a vedea lumea, chiar daca nu poti vedea. Minunea de a vrea sa vezi lumea, chiar de nu o poti vedea… 

 

 

TrupaVeverițele Năzdrăvane este alcătuită din elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Vedere din București.

Trupa a început să activeze din anul 2012 și este compusă propriu-zis dintr-un număr nelimitat de copii.
Primul festival important la care a participat a fost Festivalul Cultural Miraje Cluj 2013 pentru ca în anul următor să câștige Marele Premiu, iar în 2016 Trofeul de Excelență.

Copiii, în mare parte nevăzători, și-au descoperit și cutivat calități muzicale excepționale: auz absolut, creativitate, simț ritmic și armonic deosebit.

Au câștigat deasemenea Premiul I la Faza Națională a Concursului ”Toamna Baladelor”, locul III în Marea Finală a concursului televizat ”Next Star” și alte numeroase premii individuale la concursuri naționale și internaționale.

Grupul este coordonat de prof. Adela Vâlcu și prof. Andrei Vâlcu. Un merit deosebit in activitatea formației îl are Doamna Directoare a Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Vedere din București, prof. Cosmina Cazan, care a încurajat și susținut permanent echipa.

 

 

Lumea poate fi minunată” nu este neapărat un cântec pentru copii. Mesajul său e mai degrabă dedicat oamenilor mari, care aflați în situații complicate de viață și aparent fără ieșire, îsi pot regăsi forțele interioare prin sufletul lor de copil; a privi lumea ca un copil este încercarea de a-ți remodela aspirațiile regasind puritatea, uimirea, jocul, simplitatea, bucuria și un îndemn totodată de a trăi frumos pentru a le oferi copiilor o lume mai frumoasă!

 

 

Acestea fiind ”spuse”, vă invităm sa descoperiti cat de minunata poate fi lumea:

Iar de vreți să mai aflați vești despre VEVERITELE NAZDRAVANE, le găsiți AICI! ???

 

 

 

#levelupmusicKIDS #lumeapoatefiminunata #veveritelenazdravane #muzica #copii #Romania #redclover #indie #musicblog

 

 

 

Level Up Music KIDS este prima platforma muzicală de promovare din România, exclusiv dedicată copiilor talentați. ?
Ia-ți talentul la purtător, iar de restul se ocupă echipa de producție Level Up Music for KIDS !

 

Descoperă si tu lumea! Poate fi minunată….
Play! Like! Share! Enjoooy! ??? ⬇️️ ❤❤❤

Sharing is caring!

Comments

comments